Friday, November 30, 2018

چگونه اینترنت گوشی را به کامپیوتر وصل کنیم ؟

تا چند سال پیش که اینترنت های ۳G و ۴G  فراگیر نشده بود معمولا اکثر کاربران از طریق مودم های ADSL  به اینترنت متصل می شدند و برای این کار یک مودم Adsl کفایت می کرد .اما در این چند سال با پیشرفت تکنولوژی و فعال شدن اینترنت ۳G و ۴G و همچنین پیشرفت اسمارت فون ها، کاربران مثل گذشته شاید تمایلی به استفاده از اینترنت ADSL نداشته باشند به همین دلیل اکثر افراد دوست دارند اینترنت را همه جا داشته باشند در حالیکه اینترنت ADSL این قابلیت را ندارد.
برای همین در این مقاله می خواهیم نحوه اتصال اینترنت از گوشی به کامپیوتر یا لپ تاپ را به شما آموزش دهیم.با ژیارو همراه باشید تا شیوه کار را به شما بیاموزیم.


کاربران گوشی های هوشمند اندرویدی برای اشتراک گذاری اینترنت گوشی با لپ تاپ و تبلت های خود ۳ روش اتصال به کمک یو اس بی، بلوتوث و وای فای را می توانند انتخاب نمایند.
Tethering قابلیتی است که در بیشتر گوشی های هوشمند گنجانده شده و به کاربران امکان اتصال موبایل به کمک یو اس بی، وای فای و بلوتوث به رایانه و تبلت ها را می دهد، به این ترتیب امکان استفاده از اینترنت همراه در این دستگاه ها امکان پذیر خواهد شد.

اتصال اینترنت گوشی به کامپیوتر از طریق USB

این روش برای کاربران رایانه های شخصی (PC) پیشنهاد می شود، چون رایانه های شخصی بصورت پیشفرض قابلیت بلوتوث و وای فای را ندارند مگر آنکه دستگاه اکسترنال یا اینترنال آنها را در بازار تهیه کنید. پس از اتصال، در گوشی اندرویدی خود به بخش Setting> Wireless & Network> More بروید. در این بخش به دنبال گزینه Tethering & Portable Hotspot بگردید. سپس می توانید به کمک گزینه USB Tethering تنظیمات مورد نظر را جهت اتصال اعمال نمایید. برای اطمینان از اتصال یک آیکون نوتیفیکیشن در نوار بالا ظاهر خواهد شد.
در این حالت  اگر رایانه شخصی یا لپ تاپ به برق متصل باشد، مصرف شارژ شما چیزی نزدیک به صفر خواهد بود، در غیر این صورت ممکن است سرعت کاهش شارژ تلفن از حد معمول بیشتر باشد.

اتصال اینترنت گوشی به لپ تاپ از طریق Bluetooth

رایانه های شخصی بلوتوث ندارند و اگر برای دستگاه PC خود بلوتوث خریداری کنید می توانید از این روش برای رایانه شخصی هم استفاده کنید ولی چون اکثر لپ تاپ ها بلوتوث دارند این روش برای لپ تاپ ها کاملا موثر است.
اگر مطمئن شدید که لپ تاپ شما از سرویس بلوتوث پشتیبانی می کند حتی می توانید از طریق بلوتوث حالت Tethering را امتحان کنید. اتصال از این طریق نیز مانند روش قبلی از همان صفحه Tethering & portable hotspot در قسمت تنظیمات گوشی اندرویدی شما اجرا می شود. برای اجرای این عمل بلوتوث لپ تاپ خود را روشن نموده و در کنترل پنل قسمتDevices & Printers را باز کنید. حالا از دکمه Add a Device برای اضافه کردن گوشی خود به بلوتوث لپ تاپ استفاده نمایید.

این کار را از تنظیمات بلوتوث در هر دو دستگاه می توانید انجام دهید. در بخش Settings > Wireless & networks > More > Tethering & portable به قسمت Bluetooth بروید. در رایانه نیز به بخش Control Panel > Hardware and sound > Devices and printers مراجعه کنید. بر روی آیکون تلفن خود راست کلیک کرده و به ترتیب گزینه های Connect using > Access point را انتخاب نمایید. سپس تلفن شما باید آیکون اتصال به کمک Tethering را در نوار نوتیفیکیشن نشان دهد.

در هر ده دقیقه اتصال با بلوتوث، ۵ درصد از شارژ گوشی کاهش یافته و این موضوع شاید ناامید کننده باشد. به هر حال استفاده از بلوتوث بصورت مداوم شارژ زیادی را می طلبد.

اتصال از طریق “وای فای” WIFI

برای اتصال موبایل به لپ تاپ و تبلت ها از طریق وای فای ابتدا در اندروید به بخش Settings > Wireless & networks > More > Tethering & portable مراجعه نمایید. در این قسمت به بخش Wifi بروید. ممکن است در برخی از تلفن ها نام این بخش، Portable WLAN Hotspot باشد. سپس به بخش وای فای رایانه خود بروید. در این قسمت باید نام گوشی تلفن خود را مشاهده کنید که با کلیک بر روی آن و وارد کردن پسورد می توانید از اینترنت همراه استفاده نمایید.
لازم به ذکر است هنگام روشن کردن وای فای اسپات در اندروید باید رمز یاد شده را تعیین کنید. مصرف شارژ در این حالت نیز بالا می باشد؛ به هر حال وای فای جزء شارژ خور ترین موارد تلفن های همراه می باشد. اما در مجموع مصرف شارژ در این حالت از بلوتوث به مراتب کمتر است.
برای عمر باتری بیشتر و  استفاده بهتر از Tethering بهتره از کابل یو اس بی (USB) استفاده نمایید.




No comments:

Post a Comment